Revize myšlenek

Revize myšlenek

Anotace: Myšlenky jsou s námi pořád

Myšlenky bloudí v hlavě tvý,
těžko je někdo zastaví.
Zkus promítnout si právě teď,
kam vlastně až sahají.

Myšlenky se ti promítnou,
každá z nich k tobě hovoří,
proč jsi na ně zapomněl –
když jsi je v hlavě měl –
bejval bys věděl teď víc.

Revize myšlenek v hlavě ti probíhá,
každá z nich pomalu sem a tam pobíhá,
spoustu věcí se dozvídáš – co znáš.

Revize myšlenek mozku jen prospívá,
jen málokdo z nás - ty stavy nemívá,
dozvíš se na co jsi kdy přišel sám.
Autor Fonlord, 10.01.2013
Přečteno 510x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí