Bojím se

Bojím se

Anotace: ..

Bojím se co přinesou další dny,
opouštím své vlastní sny.
Bojím se co přinesou další roky,
kam asi povedou moje kroky?
Bojím se co přinese mi osud...
Co se změní? A co bude jako dosud?
Autor Eresiel, 14.01.2013
Přečteno 367x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Vampire angel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Svou budoucnost určujeme svým jednáním...chováním, rozhodováním.

14.01.2013 20:36:28 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí