Mám se skrýt?

Mám se skrýt?

Anotace: ... mlčet a neradit ...

Nezbývá mi příliš papíru,
mé příběhy jsou na míru,
inspiraci mám ve vesmíru.

Ladil jsi housle dědovy
a nedržel ses osnovy,
nemyslím tím tý notový.

Struna se přetrhla,
nástroj zůstal němý,
zvuk uvěznil mě
svými vzdechy a steny.

I proudy světla slyším znít,
na ouška dám si betonový kryt,
už jsem tím světem vskutku syt.

Chci se skrýt... Máš to mít!

Rvát se a bít
za svá práva,
i nečinnost se stává
vítězem, vítěz: KLID.

Miluji Boží Lid
"Láska, Sláva"

Má myšlenka zas pokulhává,
za minulostí se ohlédla
a do budoucnosti znalost dává.
Jsem příliš bojovná až dravá.

Někdo mi mává,
jiný si myslí: kráva!
Z mrtvých se stěží vstává...
Autor Inge, 28.01.2013
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí