Příběh Anny, Arnošta a Sonji

Příběh Anny, Arnošta a Sonji

Anotace: Nová báseň z dnešní noci.Doufám, že jsem to moc nepřehnala

Sbírka: Poztráceno mezi řádky

 

 

v místnostech
kde po lidskejch duších
zbyl jen prach


s ozvěnou
která zasekla se
na  stejno stejných

naučených omluvách


pod prkenou podlahou
kde se místo pokladů
skrývaj tělíčka mrtvejch krys


za tapetou z první republiky
kde vojevůdci na mapách z plísně

rozehrávaj svoje bitvy

 

tam zůstali osudy

Anny,Arnošta a Sonji

kteří s malými kufříky

plnejch zbytečnejch krámů

 

odešli do vlaků

bez možnosti

na zpáteční cestu

a už je nikdo nikdy neviděl

 


do těch prázdnejch pokojů

když se posadíš směrem na východ

 

tam uslyšíš netřeba uší

uvidíš slepotou oslněn

příběhy co po nich zbyly











 




 

 

Autor drew, 02.02.2013
Přečteno 435x
Tipy 13
Poslední tipující: tooc, M.V.Jung., Miriska, Sarah, Joe Vai, vkl, Robin Marnolli, Jan Voralberg
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc dobře napsané


líbí líbí :-)

03.02.2013 10:11:58 | Miriska

děkuji pěkně:D

03.02.2013 10:12:37 | drew

velmi dobře.

02.02.2013 18:17:24 | Robin Marnolli

děkuji

02.02.2013 18:17:48 | drew

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí