Šalina story

Šalina story

Anotace: láska? z šaliny

Smělý mladík s chtivou slečnou
řítí se v šalině na konečnou
mnoha seniorům před zraky
líbají se nemaje rozpaky

V uších mají už ze zvyku
nějakou hodně cool muziku
o čem by se vlastně bavili,
když jsou spolu jenom na chvíli

Vnučka starší dámy s hučkou
míří na ně svou malou ručkou
"Babí, to jsem ještě neviděla!
Co jí to ten kluk dělá? "

Starší dáma s vnučkou
kroutí nad nimi hučkou
držíce tašku z Billy
přemýšlí co to je za debily

Kdysi dávno taky byla mladá,
ale dnes to není žádná hitparáda
Tváří se ustaraně ve své hučce
jelikož neví, co říci vnučce

"To je konečná, vystupujeme."
Autor LaVendel, 06.02.2013
Přečteno 394x
Tipy 3
Poslední tipující: Ollie, Eru Alonnar
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cool :-D

06.02.2013 23:26:24 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí