Příliš těžký život

Příliš těžký život

Anotace: .

Žít je mnohem těžší,
než zapálit sirku ve větru.
Život není procházka,
to na pohled jen zdá se.
Proč se lidé věší?
Stačí zašít dírku ve svetru.
Dost dobrá otázka,
zda někdo sám sebe ptá se,
jestli něco změní,
to že budou plýtvat časem.
Kdyby to šlo urychlit
a trápení si zkrátit.
Konec...v českém znění
zazní rozechvělým hlasem:
"Dopřál bych si věčný klid,
však nešlo by to vrátit..."
Autor Manni3, 08.02.2013
Přečteno 416x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jó, život je jeden z nejtěžších:)

08.02.2013 13:37:56 | Inna M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí