Paměti III.

Paměti III.

Anotace: -

Paměti III.

Onehdy jsme při hře Bang!
jedli jistý onglbeng,
ale bůhví, co to je
- cukr, či druh oleje?

Abyste mě pochopili,
následně se dovtípili,
jednoho dne u oběda,
praví babí, praví děda,
že si jednou jejich známá,
tehdy pěkně rostlá dáma,
nevzpomněla jména masti,
tak jí dala jméno vlastní.

"Onglbengová se zove!"
Lékárnice do ní klove,
ať jde domů k svojí matce
a zeptá se znovu, sladce,
co že to má za mast být,
s kterou chtěla odejít.

"Podle jména masti této
nazvali jsme ono léto
polévku s drůbkami z těsta,"
pravila dědy nevěsta.

Co to je, to nemám zdání,
k teorii se však skláním,
že se kvůli této věci
nesežerem doma přeci
a budem dál při hře Bang!
pojídati onglbeng.

Autor hubape, 10.02.2013
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí