... pocity

... pocity

Anotace: ...

Poslední dobou
vzpomínám ...
občas
a občas taky ne ...
na ztráty
a nálezy
na dráty
co vězeli
kdysi uvnitř mě ...
na ty co jsem pohřbila
metaforicky
i doslovně
a hroby
už nejsou tak mělký
jako dřív,
a rány nejsou tak velký
jako když ...
jako když jsem byla ztracená
a i když se bojím to říct
a občas i na to pomyslet...
tak jsem ...
teď... většinou
kurva moc šťastná
... díky
Autor Melfëa, 14.02.2013
Přečteno 347x
Tipy 8
Poslední tipující: Týna, V.N.Losinský, Lioness, WhiteSkull, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je fakt někdy už ani ty dráty nebývaj elektrický...

14.02.2013 23:46:54 | enigman

...křesla ovšem ještě ano ... a pro autorku: líbí se mi melancholická nasranost ...

17.02.2013 12:29:36 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí