Škola života

Škola života

Anotace: nevím co říct ... mé myšlenky nedělního večera :)

Škola života tě vše naučí,

to co nikdy nikdo jiný,

chyby cos udělal tě poučí,

abys nedělal tyto činy.

 

Chovej se tak abys byl hrdý,

nebuď na všechny tvrdý,

i s láskou a milostí dojdeš dál,

ne není to sen co se ti zdál.

 

Vládne tu klid a mír,

ne zloba a nenávist,

když tu se zatočí vír,

vypukne zášť a závist.

Autor majdik 2, 24.02.2013
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi myšlenka, ale verše mi přijdou příliž jednoduché.

24.02.2013 22:10:05 | Robin Marnolli

Děkuji, příště se to budu snažit napravit

24.02.2013 22:51:25 | majdik 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí