Nemám

Nemám

Anotace: ...

 

 

Nemám žádné povinnosti

tedy kromě úklidu,

něco restů z minulosti,

nouzi netřít o bídu,

 

včas a přesně svážet domů,

druhý den zas vyvézti,

vstávat ráno, za tmy k tomu,

i když přijdou bolesti,

 

nakupovat potraviny,

zvládat nové úkoly,

chránit lidem jejich PINy,

při tom chodit do školy,

 

živit stát a živit krky,

splácet dluhy státních kas

a nemyslet na ústrky,

že mám všechno, jen ne čas

 

 

 

 

 

Autor vkl, 03.03.2013
Přečteno 313x
Tipy 5
Poslední tipující: Miriska, Robin Marnolli, Joe Vai, Craig_D
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí