Zoufalcova

Zoufalcova

Anotace: ............

s pohledem
na dno své sklenky
cítím
že led je příliš tenký

ale dál po ledě
krok za krokem
vstříc nejistotě
příštích vteřin

nedbaje následků
sám sobě sokem
ačkoli pravda kol
tak neuvěřím

náhle se propadám
klesám pod hladinu
v moře chladu
v moře samoty

všem ostatním
dávám to za vinu
že mám rád chlast
i automaty

lapen v pekle
stále živ
procitám zpět
do svých splínu

ve svém světě
z lahví piv
nežiju
jak stoka plynu
Autor James Libustka, 04.03.2013
Přečteno 354x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Druhá jizva v duši, Jiná, Miriska, trhla.marketka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí