Strach

Strach

Anotace: Souboj se strachem

Pomalu se plíží na mysl se vkrádá,
postupně tvé vědomí zžírá dokud ho zcela neovládá,

Svou silou ti dny krade
zbavit se ho zdá se není snadné

Jak nemoc tě celého oslabuje
až sebevědomí tvé ochabuje

Jed jeho je paralizující
v myšlenkách tvých parazitující

Není lehké se ho zbavit
možná se tím budeš trápit

Uvědom si že je to v tvých silách,
jak sis ho nechal vyrůst, zas nech ho zhynout.
Vytrvej a nepřiživuj už ho ani chvíli
vypaří se a pak budeš v cíli.

Sebevědomí ti vzroste s každým dalším poraženým strachem
tak nepřesouvej co je třeba, rovnou jednej!
Ať máš každý večer ten dobrý pocit
že nemožné již je v tvé moci :)
Autor chlup, 05.03.2013
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí