Lodě

Lodě

Anotace: Alegorie na život poletuchy

Někteří se rodí jako ledoborce
jiní jako bárky
tak tak se houpající na vlnách

všichni se plavíme přes oceán
všichni doufáme, že ho přeplujem,
že to dokážem aniž bychom skončili
vedle Titaniku
přičemž máme občas pocit,
že je to všechno jen hra

F5 zásah!

občas neni špatný
zakotvit v přístavu,
kde neni mor a krysy
ale stejně nám pak příď
prožere rez a my tam zůstaneme
jako stoletý vraky

řekla sem si, že to bude fajn
zakotvit
já a moje záplatovaná loď
projít se po pevnině
jíst jablka, cítit šeřík a spát v trávě

jenže za pár měsíců se stejně odrazím,
protože ta bárka
by nevydržela další díru do chatrnýho trupu

připojím se k zástupu duchů,
co si furt stěžujou jak jsou vody zlý
ale tak to prostě je
nebude to lepší

stejně nikdo nedoplujeme na druhou stranu
potopíme se chvíli před břehem,
až na ty, co zakotvili
a umřeli už
před měsícem

Autor Metal Lady, 06.03.2013
Přečteno 381x
Tipy 6
Poslední tipující: Bakchus, Miriska, Joe Vai
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...já se nepotopim...já umim plááávat...heč..

06.03.2013 18:57:11 | lipo

víš jak blbě se plave v ledový vodě? těžkoooo:P

06.03.2013 19:00:23 | Metal Lady

..vim...občas mívám rampouchy na hlavě....:-)

06.03.2013 19:03:44 | lipo

rampouchy na hlavě? bude z tebe ledoborec?

06.03.2013 19:36:08 | Miriska

..zkusim se mrknout do vobčanky..:-)..

06.03.2013 20:13:06 | lipo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí