Zdraví

Zdraví

Anotace: To nejdůležitější v životě je zdraví.

Jak křehký jsi ty lístku růže,
Jak papír rozmačkám tě v dlani,
Cožpak doma neučil se ve vzpírání,
Přec víš, že narovnat tě nepomůže.

Jak křehký jsi ty mlčenlivý srabe,
Přes vše co děláš pro jiné,
Když sobec troufne nazvati tě vrahem,
Luskni, ať vše pomine.

Smaž ta slova, počkej milý,
Něco mě nutí probudit se znova
Snad jen pouhopouhou chvíli,
Vydrž zdraví, už probouzím se – nová.
Autor klarinecka_, 07.03.2013
Přečteno 311x
Tipy 1
Poslední tipující: Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí