Ztracená

Ztracená

Anotace: Chci být sama sebou... jen vědět, kdo jsem a co chci :-)

Stále se cítím ztracená -
hledám, jak žít, co chtít
a nejen, že bych měla...

Naučit se své JÁ znát,
- vědět,
ne stále dokola se ptát.

Co je správné, jak co dělat,
jak se cítit a co chtít..?
Nejen, co se týká těla..

A když už vím, tak jak to říct?
Autor Jiřina, 14.03.2013
Přečteno 411x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí