Deskripce

Deskripce

Anotace: Utopil jsem sebe v ideálech kterejm vlastně ani nevěřím mou kůži máš ještě na svejch...

Utopil jsem sebe v ideálech
kterejm vlastně ani nevěřím
mou kůži máš ještě na svejch drápech
ne už se ti nikdy nesvěřím
Nečekej
nebudu dělat už pořád stejnou chybu
ikdyž mě to jaksi posiluje
ale už mě to nebaví pořád padat na hubu
když nevím jestli mi to přispěje
Beznaděj
ty děvko špinavá už nechci tě
topil jsem se v dlouho už v tobě
tak ahoj tak se měj snad někdy příště
ale snad nepropadnu neduhům nepropadnu zlobě
morálko
nikdy ti nebudu holdovat to už ted vím
zkusil jsem to vážně nic pro mě
ted už jsem vzhuru nespím a nesním
a jsem si jistej že tohle vážně nechci v domě
Budoucnost
nikdy na tebe nebudu vážně moc myslet
to vážně neumím mám rád moc přítomnost
nevim co by si ode mě chtěla slyšet
Pitomost nechutnost a nepřirozenost
Autor ostuda lidstva, 16.03.2013
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: Miriska, whiolet
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ostudo, ty vole, že bys konečně začal něco pořádnýho psát??.)) je to živý a dejchá to, co to je?? zdravim tě.)

18.03.2013 21:06:10 | Lagedama

Hm, nasranost je někdy i dobrá...vykřič se, bouchni si...vlastně s tím nic víc ani nemůžeš udělat

16.03.2013 00:09:18 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí