V hnusných lžích

V hnusných lžích

Anotace: Text k písni - coververze Marilyn Manson - Terrible Lie.

Prý že já lásku neznám - to je kec
a to v co věřím je snad jen moje věc
prý ve dne spím a poté blouzním nocí
už dost - jak sama dál jít mám - nikdo ku pomoci

R: v hnusných lžích :R

Prý že já mám jen vášeň pro pár chvil
necítím touhu a nemám sen či cíl
a ubližovat je jen to co znám
jenže je pravdou že jen srdci naslouchám

R: v hnusných lžích :R

Vím přesně co chci mít
jen to málo to co mám
vím přesně
už dost...

Vše jsou to jen lživé neřesti
odporné pomluvy - to jest to neštěstí
a není zde kurva nic zač mohla bych se skrýt
ty lži mne sráží
tak co zbývá
co zbývá než snít

R: v hnusných lžích :R

Prý že chci všechno nebo nic
prý jsem jen děvka a nic víc
jenže to nejsem já kdo je tu v nepráví

Já nejsem taková jak vy
že šířila bych hnusný lži
který vás ubijou
až není
v co věřit

Už dost...

Autor Ricarda Haner Lowery, 20.03.2013
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí