Jaro

Jaro

Anotace: Máte to taky tak?

Už je to zas tady, po roce se vrátivší
to podivné bezčasí, jemuž někteří
přezdívají jaro
ale já ho radši nazývám
Flešbekem na druhou
takovým
znásilněným podzimem
a cítím v něm jen
beztvárnou samotu
a dny plné prázdnoty.

Někteří s ním mají
spojené louky a květiny
avšak já znám jen
všeobjímající prázdno
depresivně mystické sychravo
decibely beznaděje
všudypřítomné pochmurno -

//atmosféra jak z noční můry.//

úzkost tak silná, že převládá ve všem okolo
někteří s tím obdobím mají spojené
teploučké počasí
hedvábné pampelišky
jenže já znám jenom seschlé stromy hrůzy
a lepkavou zimu.

tak to je pro mě jaro.
Autor Jiří Rýha, 24.03.2013
Přečteno 384x
Tipy 1
Poslední tipující: chci_uverit
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jaro je u m ne spíše oživení přírody:-)

24.03.2013 23:38:38 | Robin Marnolli

to jsou pro mě Velikonoce-Flashback...a už začínají slídit..zamykám dveře, zatloukávám okna..uff..už ať je to za námi..

24.03.2013 18:41:14 | chci_uverit

co si budem povídat, všechny roční období stojí za hovno.

12.01.2016 02:15:32 | Jiří Rýha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí