Make it easier..

Make it easier..

Anotace: ...and I still have a dream about us... http://youtu.be/hSGMjB3HbGM

Sbírka: One who fly the highest

Budu tím nejmilejším, zhýčkaným jedincem.

Ten co nikdy nezažil nic opravdového.

Proto ho dneska ráno nebolela hlava.

 

----------------------------------------------------

 

Všichni jsou, víš, jako tvý falešný kopie.

Jsi moje utopie.

V barvě světel, absenci spánku, záplavě těl.

Topím tě.

 

Jsem ostrovem sama pro sebe.

Jsi má věčná naděje na ráj.

 

A to ticho mě dusí

jsou to všechny mý šlápoty po štěstí,

společně nevykouřený lucky striky.

 

Tak si na dobu dočasnou kup mojí duši.

Ty jsi měl být tou výjimkou,

a přestože jsem tě prosila,

lži jsi mi z kapes nevyndal.

Náboje do pistole,

kterou jsem tě střelila.

 

Jednou spolu budem žít na Venuši.

Už teď se tomu musím cynicky smát.

Až budeš ten, co mě bude pro chyby milovat.

pro sebestřednost, se kterou je mě všude plno,

a neutišitelnou touhu žít víc.

 

Jednou přestanu být ostrovem sama pro sebe.

Autor Loveless, 30.03.2013
Přečteno 549x
Tipy 2
Poslední tipující: Miriska, Jan Voralberg
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí