Ona...

Ona...

Anotace: ...má to nejcennější

Má duše je krásná, jenže ona je krásnější,
jsem vyrovnaná, ale její chůze je jistější.
Umím se prosadit, jenže ona pokaždé vítězí,
ona sama je výhrou a já jenom přítěží.

Ona je dáma, já zas klopýtám životem,
mě provází ticho, ji vítají jásotem.
Dokázala jsem mnohé, jenže ona ještě víc,
má zkrátka všechno, to jen já nemám nic.
Ne, já nejsem závistivá, jen jedno neumím odpustit:
že měla větší štěstí v lásce - že tebe mohla mít.

Autor wendy.poezie, 01.04.2013
Přečteno 380x
Tipy 4
Poslední tipující: Michal Dunda, Morgenstern
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí