Přespříliš mladá...

Přespříliš mladá...

Anotace: ...

Padá to na mě, padá,
pomoc anebo z-rada
se rozpíná jak dech, jež plní plíce
a s dechem první létavice
se rozprostřela nad námi,
jdu povečeřet s hvězdami,
jež slabé, unaveně svítí,
jdu s nimi, jak jen můžu jíti.
Nebe se roztrhlo a opona se řítí,
cesty se znovu spojily, nechci je rozpojiti.
Závan modliteb z pera větru,
na tisíc mil a tisíc kilometrů.
Sedím si a zatajuji stíny,
jež hází mi stín,
abych mohla nést,
své i cizí viny,
všem trestům na protest.

Tak to je moje zvěst:
v lidskosti je čest!
Autor Inge, 07.04.2013
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: terezkys, Bakchus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí