Lidé

Lidé

Anotace: Krátké zamyšlení o lidech a jejich životě.

Lidé pořád někam chodí,
přemýšlí,
jestli tam nebo tam.
A když už někam vyjdou,
nechme je tam.

Lidé pořád chtějí,
buď tohle anebo támhle to.
Jakmile toho dosáhnou,
přijde jim to málo.

Lidé mají rádi,
osoby co jsou něčím zajímavý.
Když potkají lepšího,
zapomínají.

Lidem chybí cíl,
neví,
kam směřují a pro co se snaží.
Když na to přijdou,
jsou šťastni.
Autor Hantec, 09.04.2013
Přečteno 314x
Tipy 1
Poslední tipující: terezkys
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přijde mi to obsahově opravdu spíše jako zamyšlení, než báseň...

09.04.2013 09:20:04 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí