odpadkový KOŠ

odpadkový KOŠ

Anotace: život je občas jiný než jaký bychom si přáli, nebo než jaký máme

Odpadkový koš na rohu ulice,
stojí tu sám a sám.
Z venku špinavý je velice,
zrovinka teď, hrabe se v něm starý pán.

Ručky až po lokte v košíku vězí,
vyndává vratnou láhev.
Teplotu knedlíků v sáčku měří,
chtělo by to na ohřátí pánev.

Šaty špinavé má,
v kapse jen ubohý halíř.
I odpadky živit se dá,
tvrdí kdys významný malíř.
Autor Finito la Comedia, 09.04.2013
Přečteno 409x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to důkaz, že umění může být samofinancovatelné ... když se chce.

09.04.2013 10:56:51 | Michal Dunda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí