Ztracená

Ztracená

Anotace: tutam hádanka

Ona je ztracená
Ztracená v oblacích, kde končí nebe.
Ztracená ve hvozdech, co nabízí skryt.
Ztracená v dobách šedivých dní.

Ona je ztracená.
Ztracená pro ty, kdo jen o ni sní.
Ztracená pro ty, kdož mají cit.
Ztracená pro ty, kteří nectí sebe.

Každý ji hledá,
a nenajde, kdo hledá sám.
Pravda je ztracená...
Ale (i) lež je sebeklam.
Autor Dominik Plesr, 11.04.2013
Přečteno 376x
Tipy 2
Poslední tipující: wendy.poezie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí