Odhalen

Odhalen

Anotace: Nepodceňovat manželky.

S milenkou se Péťa baví,
on je v lůžku vždycky hravý,
netuší, že žena milá,
jeho zradu odhalila.

Do hotelu, to je smůla,
vlétla potom jako můra,
Péťa mlčí jako pěna,
od rány je jeho žena.

Nadechla se a pak ječí,
nehty svůj vztek hned si léčí,
když mu krásku pocuchala,
na vědomost muži dala.

Upletl jsi bičík sobě,
zradu já oplatím tobě,
nechoď potom za mnou s pláčem,
že jsi známým paroháčem.
Autor Psavec, 15.04.2013
Přečteno 393x
Tipy 3
Poslední tipující: Isquieasuus, Martinecka23, Jiná
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

muži ti to špatně snáší
trochu pozdě ovšem pláčí
nechtějí být paroháči..... :o))

26.04.2013 22:58:49 | Martinecka23

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí