náhody dávají hrdinům falešná jména

náhody dávají hrdinům falešná jména

Anotace: ta pravá nechce nikdo slyšet

 

 

slíznul jsem všechnu smetanu

oslněn září

v bouři blesků

zatímco mlsné kočky sedí

 

nosí mě na rukou

koberce rudé k nohám

a všechny dveře

cizí srdce     

  dokořán

 

a proč to všechno

náhoda si hrála

svedla mé kroky s osudem

té noci teplé

 

jen jsem tak stál, jediný a blízký

když nový život

propukl v svůj pláč

podal mi ruce

první nádech

a v očích díky  

..není zač

 

 

Autor přechodná záležitost, 27.04.2013
Přečteno 423x
Tipy 4
Poslední tipující: Sýkorka07, Anita Buchtová, Miriska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

ST. Byla by to skvela pisnicka!

11.05.2013 13:21:40 | Anita Buchtová

může být :) jen do toho ..jdu vymyslet refrén..

11.05.2013 21:30:28 | přechodná záležitost

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí