=Každý večer

=Každý večer

Anotace: ~~to když mě uspával táta...

 ~~~~~~~

Před spaním (táta)

 ~~~~

Každý večer před spaním

pohádky mi vyprávěl

a já taky vždycky s ním

co kdyby dál zapomněl?

Tak jsme spolu vymýšleli

„O princezně z kuchyně“

tu před mlsným ženichem

vždy zavírali do skříně.

On ten ženich,dračí král

princeznu chtěl k obědu,

jak to bylo ale dál?

To už si nevzpomenu.

Co si dobře pamatuji

tak všechny naše pohádky

šťastný konec vždycky měly

my znali je i pozpátky.

 

S tátou jsme se tomu smáli

mámu jsme však neslyšeli,

potom řekla,to už stačí

zítra bude času dost.

Teď už honem zavřít oči

a pěkné sny,dobrou noc..

Sladká pusa na tvářičky

spí už malá i maličký…

 

~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~

Autor Květka Š., 18.05.2013
Přečteno 323x
Tipy 5
Poslední tipující: Linzerka, Miriska, Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí