Sexujeme

Sexujeme

Anotace: Pohrál jsem si se slovíčky.

V lásce jsou zakletí,
v něžném pak objetí,
nastalo početí.

Sousedky v dojetí,
nahlas tu klevetí,
že čáp zas přiletí.

Stalo se potřetí,
prý už chtěl ujeti,
zmizet ze zajetí.

A jak to dopadlo?

Vždycky ji naletí,
dětí má jak smetí,
sex to je prokletí.
Autor Psavec, 19.07.2013
Přečteno 639x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska, ta chutná lidem všem, klec, kde jedni chtějí dovnitř a druzí ven...úsměv.

22.07.2013 10:24:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí