Zavírám

Zavírám

Anotace: A že každé padesáté ženě se narodí dvojčata nebo vícerčata

Když zavřu oči, vidím tě
Jak dlouho už mi takhle chybíš
a včera
jsi tam byl, jenom ne úplně

Ten kousek jsem si z něj vzala
jen pro sebe s pocitem, že
Mám na něj nárok

Klidně mě vyveď z omylu, vždyť
Je to jen nevinné
bylo

Jste vážně jiní, já jen,
ty asi víc.
Jsi víc můj, jsi
A přitom jsem na něm zoufale hledala
kousky Tebe

/nenápadně/
Autor Skořicová princezna, 21.07.2013
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: SmallGeorge, Lady Elleana
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí