Tratorie láska moje

Tratorie láska moje

Anotace: Z dovolené ...

.

Slunce pálí, písek hřeje
a dere se ti kdovíkam
velké vedro bez naděje
do stínu rád utíkám

Tratorie, to je moje
pít sluníčko ze skleničky
do večera dvoje troje
láhve chutnám sedmičky

Cizí kraje, moře, pláže
plavat až kam dohlédnem
neposlouchat, co kdo káže
unaven jsem s polednem

Tratorie, láska moje
po obědě jdu tam zas
nechci krásu bez závoje
pálenou dám krásu krás

Romantikou Měsíc září
svit svůj trousí po molu
celou noc však radši pařím
s tratorií, mojí láskou

(a s mojí milou - pospolu)

.
Autor Zasr. romantik, 10.08.2013
Přečteno 469x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, divoska_jaja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stydím se to přiznat, ale musela jsem kouknout do slovníku, co je to tratorie. A jsem ráda, že to nemá nic společného se satorií. :-))
Tím to Ti děkuji za rozšíření slovní zásoby!

13.12.2013 12:31:58 | divoska_jaja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí