jen znít

jen znít

Anotace: ...

chtěla bych jen znít beze slov jen znít
a každý nechť nabere si džbán plný tónů
jemu blízkých
chtěla bych jen znít rozlehlou krajinou
ať každý zavítá v místa
kde pro něho milý kout
jeden pod vrbou druhý v stínu zátiší
chtěla bych těmi tóny plout
jen tak beze slov znít nablízku být
tonoucím
vestou záchrannou
podat ruku v mlze schovanou
něžnou a pevnou jako stisk přátelství
chtěla bych jen znít znít písní o dětství
čistou a nevinnou
být tónem nezištným a právě tak milovat
bez falše bez zášti
jen beze slov znít v bláznovství
cele se pokorně rozplynout
s břehy se obejmout
znovu znít součástí
Autor zdenka, 21.08.2013
Přečteno 485x
Tipy 2
Poslední tipující: bogen, Inna M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí