Zrzavý lupič

Zrzavý lupič

Anotace: Kdopak by ho neznal.

Ve vesnici liška řádí,
krade lidem slepice,
nic tu mršku neodradí,
mazaná je velice.

Chytit zrzku, marná snaha,
je to chytrá kmotřička,
po rumu zas děda sahá,
pryč je další slepička.

Azor v boudě sladce chrápe,
služba už ho nebaví,
s klackem naň se babka sápe,
že mu to hned vytmaví.

Naštěstí pak drzou lišku,
chytil hajný do želez,
děda přišel o lahvičku,
dietu má i ten pes.
Autor Psavec, 02.09.2013
Přečteno 373x
Tipy 4
Poslední tipující: Martinecka23, zdenka, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:-)

02.09.2013 21:17:59 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí