bolavá

bolavá

Anotace: ...ta je pro Tebe maminko naše, strašně moc nám chybíš....

...když bolem oči zakalené
jen stěží vnímají tu světa dění
a srdce mám kamením zavalené
a stále doufám ,že to snad pravda není...

...když převalí se na jazyku,
co chtěl bych tolik vykřičet
ty slova neskutečných díků
já poděkovat chtěl bych za každý
Tvůj vzdech....

...když šeptám rozmáčené hlásky
a v bolesti jen polknu danou chvíli
jak úžasné je
kolik jen člověk pojme v sobě lásky
a k boji jenom Bůh mu může dodat síly...

...když křídla motýlí se v tichu složí
a s něhou již své blízké nepřikryjí
do rukou jen Bohu svoji duši vloží
a tiše v příkrov země svoje bytí skryjí...
Autor chalcedon, 06.09.2013
Přečteno 407x
Tipy 5
Poslední tipující: zdenka, Robin Marnolli, danaska
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...děkuji všem za komentáře...

09.09.2013 17:52:52 | chalcedon

...kolik jen člověk pojme v sobě lásky...

08.09.2013 20:27:15 | zdenka

Souhlasím, je to moc hezky napsané.

08.09.2013 09:54:29 | Robin Marnolli

Krásná vzpomínka na maminku.

07.09.2013 19:48:52 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí