Mamánci

Mamánci

Anotace: ...

 

 

Je to prostě mamánek,

co vyrostl z opánek

před nejednou dekádou

 

Neloupí a nekradou

akorát jsou pozadu,

vyznávají zásadu

hlavně nikam nechvátat,

život s matkou nemá vad,

k čemu tedy změny jsou?

status quo je premisou

kvalitního vývoje

a prasátko živo je,

dokud má co do mordy

 

Tak na co být na kordy

s cizí ženskou v místnosti,

mamánci jsou výsosti,

novodobí šlechtici

 

Cíl? vyždímat světici,

dokud může na nohy,

nehrozí ti parohy,

ani tučné výsluhy,

spousty času pro druhy

a spanilé výboje,

nečekané libo je?

kdykoli a kamkoli

 

Matka – hadr na holi

zatím šuká po vilce,

uklízí ji pro milce,

aby žil jak v bavlnce,

neb se houpe na vlnce

populární hvězdičky,

středobod své rodičky

unavené čím dál víc

zašíváním nohavic

celebrity z pokoje

 

Kdo mní, že mu úzko je,

ten se plete, naiva,

představivost bájivá

nevymyslí tento ráj,

mamánci se necouraj,

mohli by si pohoršit

 

 

 

 

Autor vkl, 16.09.2013
Přečteno 667x
Tipy 3
Poslední tipující: ewon, Miro Sparkus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá rýmovačka, drží rytmus a skoro to zní, jakoby to bylo mířeno proti nějakému konkrétnímu mamánkovi :-D.

Jen postřeh, v místě: neb se houpe se na vlnce - asi jsi chtěl jen jednou se

16.09.2013 17:39:04 | Miro Sparkus

aha, díky :-)

16.09.2013 17:43:04 | vkl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí