co nám brání...

co nám brání...

Anotace: ...

co nám brání žít tady a teď
co nám brání milovat
co nám brání obejmout
co nám brání jít jenom tak
co nám brání oči pozvednout
co nám brání šťastně se pousmát
co nám brání říci mám tě rád

co nám brání květ utrhnout
co nám brání jej darovat
co nám brání v tóny usednout
co nám brání druhým hrát
co nám brání v tichu stát
co nám brání bolesti naslouchat
co nám brání říci mám tě rád

co nám brání člověkem být
co nám brání znovu snít
co nám brání pod hvězdnou oblohou nocovat
co nám brání z každého dne se radovat
co nám brání k růži přivonět
co nám brání milovat tento svět
co nám brání říci mám tě rád

co nám brání teplo rozdávat
co nám brání se slunkem zapadat
co nám brání s rozbřeskem vstát
co nám brání u krbu pookřát
co nám brání ve větru vlát
co nám brání přírodě naslouchat
co nám brání říci mám tě rád

co nám brání vejít v nás
co nám brání ztišit hlas
co nám brání něhou být
co nám brání krok zastavit
co nám brání tady a teď
co nám brání si rozumět
co nám brání říci mám tě rád

co nám brání věřit v dobré v nás
co nám brání nechat dozrát v klas
co nám brání věřit životu
co nám brání uznat nahotu
co nám brání doznat pokory
co nám brání všemu navzdory
co nám brání říci mám tě rád
Autor zdenka, 18.09.2013
Přečteno 442x
Tipy 2
Poslední tipující: bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí