v ozvěnách

v ozvěnách

Anotace: ...

jdu zlomený ke tvým dveřím
děti křídou malují slunce
hrdlička poletuje nad prázdným hnízdem
jdu zlomený ke tvým dveřím

mé kroky neslyšíš
ani můj hlas
dnes jsem někdo jiný
mé kroky neslyšíš

v ozvěnách ti zazním
ve vlasech
na ústech
v ozvěnách ti zazním

děti ti poví kým jsem
přinesou paletu barev
nakreslí obraz nás dvou
děti ti poví kým jsem

už zítra si zašeptáme vítej
slunce se rozzáří skrze nás
radostně v klín se položíme
už zítra si zašeptáme vítej

rozechvělí jako den před rozedněním
dva němí ptáci před probuzením
čisté právě narozené děti
rozechvělí jako den před rozedněním

jdu naposled k našim dveřím
říci ti co dávno víš
co nikdy nezradíme
jdu naposled k našim dveřím
Autor zdenka, 30.09.2013
Přečteno 444x
Tipy 2
Poslední tipující: nebech
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí