Ani jsi nemyslel

Ani jsi nemyslel

Anotace: ...

Nikdy jsi to tak nebral,

kus nenávisti v tobě zůstal.

Cítil jsi nenávist a touhu,

zahalenou v tom tajemném rouchu.

 

Zahalenou nejistotou,

netušil jsi proč a jak,

ukázal jsi se i tak.

 

Netušil jsi jak na to,

čekal na své budoucí já,

nečekal jsi, že může se ti smát.

 

Tak zavřel jsi dveře,

popohnal svého oře

vstříc svým myšlenkám,

co nedržely otěže,

když bloudil jsi tu a tam.

 

Cestou necestou...

 

Autor Zayo, 02.10.2013
Přečteno 392x
Tipy 1
Poslední tipující: RyxiraAmyGinger
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí