Léčba

Léčba

Anotace: ,,,,,

Zavřete brány
Na klíč
Tornádo z lesů přichází
Bude to nejspíš náfič
Prostě větší větřík
Uvede nás do nesnází….
Volejte doktora
K nemocnému zvířeti
Předepíše mu
Po dávkách
Tablety…
Nafoukalo mu do ucha
Trochu toho vanu
Aby to vzala ropucha
Dostal i rýmu, k tomu…
Léčit to jedině aspirin
A nebo trocha bylinek
Vyspat se z toho a býti IN
Nežli mít ve tváři pelyněk…
Autor v.hercik, 02.10.2013
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí