Proud

Proud

Anotace: pesničky a ich inšpirácie sú nekonečné..

Nebojím sa zdvihnúť tvár, som hrdá
som tým čím som a čakám kto dá
do pléna otázku o nenormálnosti.

Som odhodlaná biť sa do krvi
za práva ľudí. Kto bude prvý
a pozrie sa mi do očí?

Dám do toho srdce, dám do toho hlavu,
mňa len tak ľahko predsa nedostanú,
aj keď idiotmi sa pretkáva ľudstvo.

Vrazte mi facku, vybite zuby,
ja budem ten čo stejne sa zubí
na vaše stiahnuté zadky a nenávistné pohľady.

Nemusím sa hanbiť, ja som ten čo je v poriadku
a pre zabednených debilov napíšem to do riadku
LÁSKA NEMÁ OBMEDZENIA.

Že ja, žena, milujem ženu,
nádhernú, nežnú a preňu
urobím čokoľvek na svete?

Že on, miluje muža,
ostrého jak ruža,
ktorý mu svojimi tŕňmi srdce ukradol?

Že on či ona nemilujú samého seba
s prosbami neprestanú hľadieť do neba
a sen sa im raz splní?

Že máš nejaký problém?
Netvár sa ako golem
a priznaj, že aj ty máš srdce.

Ak má niekto problém s mojimi priateľmi, má problém somnou
ak ste to vy tak practe sa do pekla a vráťte sa s dobrou
otázkou, ako môžeme váš problém vyriešiť.

Ak chcete biť mojich priateľov, bijete mňa a ja sa otĺkať nenechám
môžeme si vyjasniť čo chcete, ale pri náznaku arogancie prenechám
voľný priechod svojej zúrivosti a besnote.

Ak rešpektujete ľudí okolo seba, rešpektujem ja vás,
potom nechajte sa spútať a opantať motúzmi krás
lásky všadeprítomnej a nádhernej.
Autor ofca, 26.10.2013
Přečteno 330x
Tipy 8
Poslední tipující: Sýkorka07, strašidýlko-střapatý, enigman, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pozerám do prúdu a respektuju...

29.10.2013 11:36:48 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí