Letokruhy v duši

Letokruhy v duši

Anotace: o tom, co vidíme, až se roz..

letokruhy na pařez
pomalu vyskládám
ať vím
co jsem nestihl

pod listy
najdu květy
které dávno umřely


alespoň zítřek
ten stále skýtá naději

když sním
řídčeji..
Autor Joose, 18.11.2013
Přečteno 498x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí