Život

Život

Anotace: ,,,,,,

Prohrál jsem bitvu
Ale ne válku
Mám na mysli
Tu soukromou
Místo Křížáků
Bylo bojiště
bez mrtvých spratků
a já byl na dně
A mlád !
Časy se změnily
Zkušenost statků
Mám za sebou
A jsem tomu rád
Pastýři přišli
Pomoct mi v boji
Kde odsouzen jsem byl snad
Vstanul jsem z mrtvých
Pomocí předků
Vydobyl místo na Světě
Kurážně šel jsem
Přes potíže, zvratky
A dnes mám rodinu, plný stav…
Autor v.hercik, 22.11.2013
Přečteno 413x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

až po okraj?...

25.11.2013 08:50:31 | enigman

na okraj společnosti,...

26.11.2013 14:29:13 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí