Lháři

Lháři

Anotace: .....

V této chvíli
v mém podvědomí sílí pocit,
že lháři se mýlí,
a že kdo žil ve lži, neuspěl,
kdo s lháři pěl, ten oněměl,
kdo dospět nechtěl, nedospěl.
Leč dostal lekci, a v larvě navždy zakrněl.

Dozajista jsem si jista,
že spravedlnost zvítězí,
hned jak odezní prach a strach z možné prohry.
Drama vstupuje do hry v okamžiku,
kdy za kliku nuceni jsou vzít.....

Nemající nic, jen černý štít,
za zvuku děl,
odejdou duše z jejich těl,
odejdou navždy,
dolů do pekel.

Klobouk smekne,
kdo smeknout chtěl.
Bůh s vámi řekne,
kdo nevěděl,
s kým čest tu měl.
Autor Jana B., 02.12.2013
Přečteno 363x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já ne...to on...

04.12.2013 07:38:08 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí