Skleněná

Skleněná

Anotace: Emoční experiment.

Cítím chlór.
Nemocniční zápach
tlejícího masa.
Na jeden zátah
litr vína,
nebo vodky.
Je to krása,
jsou rozkošně krotký
stíny v mý hlavě,
když maj co pít.
Děsivě vyjí
a nenajdou klid.
Jak toulavý kočky,
maj tlapky od krve.
Proto dál pijí...
V tom sladkým "poprvé".
Autor Megan, 02.12.2013
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana B.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí