=Snaž se

=Snaž se

Anotace: život ten letí,letí...

 

~Mlýnek~

~~~~~~~~~~

Rok ten se točí

snad jako mlýnek

před chvílí ještě léto bylo,

teď oblečeme se

do pelerínek

za pár dní

třeba už bude bílo.

Podzim byl někdy teplý

pak jako zima 

trošičku

a jindy až moc plakal

drak ten si létal ve větru,

chviličku,

pak se v kaluži koupal.

 

Brzy tu bude

snad pohádková zima

a s ní i "Šťastné a veselé",

všechno si pod peřinou dřímá.

Jaro pak vyskočí svěží

z postele.

A tak to chodí rok co rok

a člověk taky stárne,

rok co rok

až...

ale ještě žít se snaž.

~~~~~~~~


haló

Autor Květka Š., 08.12.2013
Přečteno 391x
Tipy 14
Poslední tipující: Doradan, enigman, Jana B., casla, J's .., poeta, Robin Marnolli, střelkyně1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co dát stáří do mlýnku?...a voalá....máme mladou strouhanku...

09.12.2013 23:46:56 | enigman

ano,u nás už je taky bílo a vánoce před dveřmi:)

08.12.2013 17:42:19 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí