Máma peče cukroví

Máma peče cukroví

Anotace: sněhový šílenství

Vánoční sklizeň
noční žízeň
seš vězeň
pro slast snězen
sněhem prolezen
je leden
ne, vlastně prosinec
na klec klepe kříženec
Ježíšek výměnou za šek
ze střešních tašek
skáče dědek
veze ho vlek
hází dětem dobroty
smradlavý nohy
čistý boty
máma peče cukroví
dává těsto do trouby
těsto do tepla
těsto dopekla
vyndá z pekla
šlehačka stekla
střela minula
stejně tak ta z minula
máma strnula
hadrem utřela
mléčná dráha umřela
čekala až se těsto udělá
až se těsto upeče
až ztvrdne
až z trouby uteče
sněz to těsto
sněz to zvěrstvo
přesto lidstvo
horem drží se norem
a stoluje příborem
budu magorem
celej den
HONEM!
tvůj profil nastolen
sezení u trouby
chození na houby
máma žere holuby
máma žere cukroví
zákusek si ukrojí
Autor Vic Weiss, 21.12.2013
Přečteno 416x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí