Vánoční

Vánoční

Anotace: báseň nebáseň

Ano, ty Vánoce, zase nám vpadly do všedních dnů,
aniž jsme o to stáli, znovu nás vymáchaly ve směsi pocitů.
Ale zlobit se na ně nemohu, vždyť v baňkách se světýlka tak krásně odrážejí.
Ač spíš neznaboh jsem, něco mě do kostela přihnalo,
zpívali tam a na chvíli jsem se mohla opřít o svůj střípek víry.
Před mší však utíkám
na své cesty nebo kam
možná vstříc dalším Vánocům.
Autor synanceia, 27.12.2013
Přečteno 355x
Tipy 5
Poslední tipující: jyrkaa, Dreamer, J's ..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky podané, navíc tu najdeš názorově více spřízněných duší. ST. :O)

27.12.2013 20:13:38 | Tichá meluzína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí