Kalba

Kalba

Anotace: ,,,,,

Tahle rána nemám rád
Kdy pálí mne žáha
Zakalíme, žádnej strach
Dávám na to bacha…
Do rozjezdu naperem
Nějakej ten žejdlík
V poledne se proberem
V puse řádnej septik
Tak to spláchnem „čistou“
Slivoviční síla
Protáhne nás šichtou
Venku je to bída
Bolehlav se nekoná
Popíjí se s mírou
Bohdá bude blažená
Vodka s chutí říznou…
Autor v.hercik, 03.01.2014
Přečteno 305x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

všechno jednou omrzí...

03.01.2014 18:40:06 | enigman

to ano

04.01.2014 09:32:56 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí