Na tahu

Na tahu

Anotace: ,,,,,

Kaskáda nocí
Ověnčená beránčím hávem
Flotila slečen
Houpajících se v bocích
Táhneš se
Sychravým ránem….
S kytarou
Broukáš si blues
Tam na zastávce
Mezi paneláky
Lidé snažíc
Dostat se do práce
Musí poslouchat
Tvé pohádky,…
O projebané noci !
O nádherné dívce
S korálky…
A pak zaspíš
Na lavičce
Mezi feťáky….
Autor v.hercik, 07.01.2014
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí