Iluze života

Iluze života

Anotace: To už tak bývá...

Sbírka: Zklamán a šťasten zas a zas

To se tak stává,
že se člověk mění
Před očima život plyne…

To už tak bývá,
že se život změní
Než uvidíš, když nevidíš…

Zas krajem krás
tajemná se vůně line
Dlouhé jsou,
krásné letní večery…

To se tak stává,
srdce se zlomí
Že nevíš kudy,
nevíš jak…

To už tak bývá,
nebudeš jiný
Jak dřív zas
nenajdeš se…

Zas krajem krás
táhneš sám
Vedle tebe,
v tobě nikdo…

Autor miloun81, 22.01.2014
Přečteno 437x
Tipy 1
Poslední tipující: Rozdrcená duše.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí