Bílá hůl

Bílá hůl

Anotace: Zamyšlení...

 

S bílou holí na chodníku

premýšlím kde hledáš sílu.

Klepneš sem a pak zas tady,

Tys můj hrdina, když víš si rady.

 

Řekni mi prosím o tom Tvém světu,

pro mě je černý, ale Ty jistě vídíš spostu květů.

Zavřu oči, hledajíc Tvou temnotu.

Ty a já jsme jsme spojením našich světů.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Michal69, 22.01.2014
Přečteno 301x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí